Novi Sad
23.08.2021.
12:45 > 17:50
Rokov potok, koji protiče kroz Petrovaradin, na nekim deonicama je pun smeća. Nadležni kažu da to ne ugrožava njegovu primarnu namenu, ali najavljuju nove radove na uređenju ovog vodotoka.
  • Mira

    24.08.2021 11:06
    marko.lazic@021.rs
    Ko je zadužen za održavanje potoka u Dumbovu,posle svake veće kiše on se izlije i ja ne mogu iz kuće nigde.?
  • Ralle

    24.08.2021 08:08
    A I mi ostali,zasto smo dozvolili da nas povuku tudje nekulture,nekada nismo hodali po kesama,nismo ostavljali kese sa smece gde god,nismo gledaliu ojadjene zgrade od ruznih grafita,nismo hodali po izmetima pasa,decu treba na povodce da ne ugaze, opametimo se I dozovimo pameti moji novosadjani...neka ponovo saznaju ljudi da je privilegija buditi se u nasem lepom a cistom gradu
  • Ralle

    23.08.2021 22:47
    Koga briga za buduca pokolenja,Daj sada da izvucem sto vise,seci sumu,zatrpavaj potoke smecem,deca ce nam ionako otici u Nemacku ili Australiju a kad nestane svega,stari mudrac je rekao...novac necemo moci piti niti pojesti...opametimo se Jos dok imamo vremena
  • Jugo

    23.08.2021 22:39
    Stedjujete Rokov potok jer sredjujete ceo prilaz Alibegovcu, Maloj i Velikoj Karagaci jer su tamo gradjene vile bez dozvole i vecina funkcionera sns je tamo kupila placeve i gradila bez dozvole…..
  • Đorđe

    23.08.2021 22:33
    Kad vi mogli nekako da sačuvamo potok to bi bilo divno. Bez betonskog kanala ako je nikako moguće. Šetalište bi bilo divno nije kao da imamo stotine potoka ovde.
  • Sremac

    23.08.2021 19:48
    Indjija potok
    Tako vam je u Indjiji, bacaju posecenk rastinje i otpad svake vrste pa zapale ili gurnu u potok. Dzaba betoniranje,ciscenje...em koriste drzavne parcele besplatno em pale i zagadjuju. Indjija,najbolje mesto za porodicu...
  • Hidra

    23.08.2021 19:01
    Netacno. Radovi redovnog odrzavanja ne podrazumevaju "čišćenje korita potoka i izmuljenje". Bilo bi tacno da je umesto "i" stavljen znak jednakosti. NIJE posao vodoprivrede da cisti djubre gradjana! Podrazumeva se da u potoku djubreta nema i da se vodoprivreda bavi nanosom i vegetacijom. Inace, vode 2. reda su u nadleznosti jedinica lokalne samouprave, a ovde je to reseno poveravanjem poslova Sajkaskoj. "Upravljanje" ne pripada ovom preduzecu po difoltu.
  • Patriota

    23.08.2021 18:30
    Sačuvajmo potoke Fruške gore
    Rokov potok izvire na Fruškoj gori, u nacionalnom parku i teče ka Dunavu. Prelep je, pravo prirodno blago i lepota.Šteta ga je betonirati. Makar onaj deo u nacionalnom parku treba očuvati u izvornom obliku. Šteta što ne čuvamo prirodu kako bi uživali u njoi. Takodje, na ovom potoku nalazi se prelep mali vodopad unutar nacionalnog parka. Nažalost, potok je pun smeća, od ambalaže motornog ulja I goriva testera i mašinerije, guma traktora i mašina kojima izvlače posečenu šumu sa Fruške gore, kao i raznog drugog otpada. Treba ga celog očistiti. Staze uz njega u NP su prelepe za šetnju, kao i priroda oko njega. Ako je park prirode, ne seći i ne zagadjivsti. Čuvati za buduća pokolenja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna